Villa · Nybygg Alicante · Finestrat · BAHIA GOLF

Ref: R-28824
397m2 <620m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygg: 397m2
Tomt: 620m2
Energisertifisering: A

Karakteristikk

Garasje
Hage
Terrasse
Sikkerhetsdør
Garderobeskap
Oppbevaringsrom
Parkering
Air-Conditioning
Utegrill
Automatisk Vanninssystem
Eget basseng
Solarium

Beskrivelse

NYBYGGE NØKKELFERDIG VILLA I FINESTRAT Nybygg villa i moderne stil i en eksklusiv urbanisasjon i Sierra Cortina Finestrat. Lyst hus med store vinduer, med utsikt over havet og fjellene. En panoramautsikt over bukten La Marina Baixa og omgitt av et fjellandskap. I konstruksjonen av villaene våre bruker vi den nyeste teknologien, materialer av høy kvalitet, naturlig tre, og følelsen er romslig takket være de store vinduene og husets høye tak. Fri høyde er 2,90 meter i første etasje og 2,85 meter i første etasje. Villaen er fordelt i kjeller, første etasje og første etasje, hvor det er 3 soverom og 2 bad. I første etasje er det romslig stue med kjøkken med de beste kvaliteter og fullt utstyrt med energiklasse A+++ hvitevarer, romslig stue-spisestue og gjestetoalett. I første etasje er det et hovedsoverom med en stor walkin-garderobe og et bad innvendig med høykvalitets finish, 2 soverom med innebygde garderober og et bad. Rommene har havutsikt med store gulv-til-tak-vinduer. Kjelleren har et stort areal som har teknisk rom og stor garasje som tillater manøvrering uten problemer og parkering inntil 4 biler. I denne etasjen er det også et flerbruksrom med eget bad og direkte adkomst fra utsiden. Utenfor er det en overbygd terrasse med grill og en stor utendørs terrasse ved siden av bassenget. Bassenget har et areal på 54 m2 med innebygget boblebad og en svært grunn del for barn eller for soling. Villaen har et topp moderne klimaanlegg med varmepumpe, gulvvarme i hele husets overflate, luftventilasjonsanlegg, videoovervåking og en rekke tjenester som kan tilpasses av fremtidig eier. Hele lysinstallasjonen bruker LED-lamper, både innendørs og utendørs. Aluminiumsrammene er av merket Cortizo og har pr. Villa locadet 5 minutter fra Benidorm og 2 minutter fra en Michelin-stjerne restaurant RICE og idrettsanlegg. Alicante flyplass ca. 30 minutter unna.

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 931.865 GBP
  • Russiske rubel: 931.865 RUB
  • Sveitsiske Franc: 1.065.790 CHF
  • Kinesiske yuan: 7.628.720 CNY
  • US Dollar: 1.131.350 USD
  • Svenske kroner: 11.496.650 SEK
  • Norske kroner : 10.794.300 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: A