Villa · Nybygg Alicante · Benijofar · Benijófar

Ref: R-89405
140m2 <400m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygg: 140m2
Tomt: 400m2
Energisertifisering: X

Karakteristikk

Hage
Terrasse
Sikkerhetsdør
Garderobeskap
Parkering
Eget basseng

Beskrivelse

NYBYGGET VILLA I BENIJOFAR Nybygg unik villa på ett plan i Benojofar. Villa bygget på tomten på 400m2, har 3 soverom, 3 bad, åpen kjøkkenløsning med spisestue og stue, hage med privat basseng og parkeringsplass. Villaen ligger i Benijofar, kun en 10-minutters kjøretur fra de lange, hvite sandstrendene i Guardamar. Denne tomten ligger like utenfor hovedgaten i byen så alle fasiliteter er en kort spasertur unna; barer, restauranter, banker, apotek, medisinsk senter, rådhus, skole osv.. gjør det til et av de perfekte stedene å finne et nytt hjem på Spanias Costa Blanca. Dens privilegerte omgivelser gjør at den kan ha en fantastisk livstidsutsikt over Sierra de Callosa-fjellene og og de enorme grønne appelsintrelundene i Vega Baja på Costa Blanca. Benijofar det er en nydelig landsby med en sjarmerende kirke og et attraktivt torg/torg som ligger i innlandet på den sørlige Costa Blanca, nær turiststedene Guardamar del Segura og Torrevieja. Benijofar er også et populært sted å bo i sommerferien, da det er nær nok til kystferiestedene, men likevel stille nok til å kunne komme vekk fra alt. Det er flere golfbaner i nærheten, samt badeland i nærliggende Rojales og Torrevieja. De nærmeste og beste strendene til Benijofar er omtrent femten minutter unna med bil og er noen av de beste strendene på den sørlige Costa Blanca, ved Guardamar del Segura og Torrevieja. Det er også regelmessige bussforbindelser fra Benijofar til Guardamar del Segura og Torrevieja med enkel tilgang til strendene. 20 minutters kjøring til Alicante flyplass med regelmessige avganger over hele Europa.

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 363.459 GBP
  • Russiske rubel: 38.006.215 RUB
  • Sveitsiske Franc: 453.557 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.148.763 CNY
  • US Dollar: 495.916 USD
  • Svenske kroner: 4.481.645 SEK
  • Norske kroner : 4.332.604 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: X