Bungalow · Nybygg Alicante · Pilar de la Horadada · Mil Palmeras

Ref: R-24014
71m2 <23m2 2 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 2
Bygg: 71m2
Tomt: 23m2
Energisertifisering: X

Karakteristikk

Hage
Terrasse
Sikkerhetsdør
Garderobeskap
Felles svømmebasseng
Parkering
Residens

Beskrivelse

NYBYGG BOLIG AV BUNGALOW LEILIGHETER I MIL PALMERAS Nybygget boligkompleks i Mil Palmeras kun 700 meter til sjøen. Bungalowleilighetene er tilgjengelige med 2 eller 3 soverom og 2 bad. Dette komplekset har et vakkert fellesområde med svømmebassenger, hager og en lekeplass. Leilighetene i første etasje har en stor terrasse og en stor hage, og leilighetene i toppetasjen har solarium med nydelig utsikt over området rundt. Alle med kjøkken utstyrt med høye og lave kjøkkenenheter, keramisk platetopp, stekeovn og avtrekksvifte. Den har også et vaskerom og en forhåndsinstallasjon for klimaanlegg. Denne boligen ligger nær sandstranden med en promenade mellom Campoamor og Torre de la Horadada, alle fasiliteter du trenger som skoler, restauranter, idrettsanlegg etc som er åpne hele året. Landsbyen har et lite torg og en flott "restaurantsmug" som er fullpakket med internasjonale restauranter og Lo Monte Natural Park som er et spesielt reservat for fugler. Naturparken Rio Seco er også her for elskere av natur og fotturer. Murcia og Alicante flyplasser ligger 45 minutter unna.

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 149.596 GBP
  • Russiske rubel: 15.642.935 RUB
  • Sveitsiske Franc: 186.679 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.295.996 CNY
  • US Dollar: 204.114 USD
  • Svenske kroner: 1.844.595 SEK
  • Norske kroner : 1.783.252 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: X