09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Torrevieja · La veleta

Ref: R-51125
139m2 <375m2 4 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 4
Baderom: 2
Bygg: 139m2
Tomt: 375m2
Energisertifisering: X

Karakteristikk

Hage
Terrasse
Garderobeskap
Parkering
Eget basseng
Solarium

Beskrivelse

NYBYGG AV 2 VILLAER I TORREVIEJA Luksusvillaer med 3 doble soverom, 2 bad og et velkomsttoalett bygget på tomtene på 375m2 og 425m2 med den nyeste kvalitetsmaterialgenerasjonen og svært nær sentrum, Yacht Club, frontpromenaden og den naturlige innsjøen i Torrevieja. Disse imponerende villaene skal nyte designen og komforten i sine over 245m2 bygget. Hvert hus er utviklet i 2 etasjer pluss en semi-kjeller med mulighet for å installere en bar, en vinkjeller, kinorom, spillerom, etc. Første etasje har en imponerende luksuriøs stue med utgang til en stor terrasse foran og til svømmebassengområdet, et ultramoderne fullt utstyrt åpent kjøkken med spisestue og et velkomsttoalett, "eller muligheten" for å bygge et dobbelt soverom, et bad og et uavhengig kjøkken med tilgang til bakhagen og parkering. Første etasje har 2 doble soverom med innebygde garderober, et familiebad for bruk av begge soverommene og hovedsoverommet med eget bad og en åpen terrasse med utsikt til bassenget. Det er også et taksolarium med utsikt til innsjøen Torrevieja og til deres private svømmebasseng på 32m2. Hver villa vil også dra nytte av forhåndsinstallasjon av luftkondisjonering, bad med undergulv, full alarminstallasjon, elektriske vindusskodder, videokamera foran porten, fjernkontroll til bilporten og de aller nyeste kvalitetsmaterialene. Torrevieja er en spansk by i provinsen Alicante, på Costa Blanca. Det er kjent for sitt typiske middelhavsklima og kystlinje. Den har strandpromenader med feriesteder langs sandstrendene. Det lille museet for havet og saltet rommer utstillinger om byens fiske- og salthistorie. I det indre har Lagunas de La Mata-Torrevieja naturpark stier og to salte laguner, den ene rosa og den andre grønn.

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 375.243 GBP
  • Russiske rubel: 39.238.424 RUB
  • Sveitsiske Franc: 468.262 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.250.850 CNY
  • US Dollar: 511.995 USD
  • Svenske kroner: 4.626.945 SEK
  • Norske kroner : 4.473.073 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: X