09:00 - 17:00

Villa · Nybygg MURCIA · Los Alcázares · Santa Rosalía

Ref: R-16305
122m2 <210m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygg: 122m2
Tomt: 210m2
Energisertifisering: A

Karakteristikk

Hage
Terrasse
Garderobeskap
Felles svømmebasseng
Parkering
Residens
Solarium

Beskrivelse

NYBYGGDE VILLAER I PRIVATE GATED RESORT I MURCIA-PROVINSEN Nybygg moderne moderne og bærekraftig designvillaer, bygget til en høy standard for kvalitet og komfort. Nybygget består av 15 villaer på ulike tomtestørrelser fra 210m2 til 356m2. Alle villaene har det samme bygget området og planløsningen som består av en dobbelhøyde inngang og spisestue, åpen kjøkken-stue, 2 senger og 2 bad i første etasje. I øverste etasje er det hovedsoverommet med eget bad og omkledningsrom, pluss 2 terrasser. På tomten er det parkeringsplass og hage i bakkant, bod på siden, og veranda og forhage. Forsynt med den nyeste teknologien og materialer av høy kvalitet, for å gi disse egenskapene et klasse A energiytelsessertifikat. Siden eiendommer selges utenfor plan, er det forskjellige tilpasningsalternativer tilgjengelig for å velge kombinasjonen av materialer du ønsker. Når du er ferdig, vil du ha installert alt du valgte! Pprivat inngjerdet feriested, med hovedinngang og 24 timers vakthold. Feriestedet er designet rundt et imponerende grøntområde på 126 000 m2. Den består av gang- og sykkelstier, sportsfasiliteter, padle- og tennisbaner, en minigolfbane, hager, hundeparker, fritidsområder, klubbhus... Også i det sentrale området er juvelen til feriestedet, en krystallklar kunstig innsjø på nesten 17.000m2 vannflate, omgitt av hvite sandstrender og palmetrær, som bringer et stykke av Karibien til Murcia-regionen. Det er 2 øyer i innsjøen, en av dem har sin egen bar, det er også "strand Chiringuitos" spredt rundt innsjøen. Snart vil vi laste opp mer informasjon om feriestedet. Anlegget har en strategisk beliggenhet mindre enn 4 km fra stranden og byen Los Alcázares, hvor du kan utøve ulike vannsporter, omgitt av flere golfbaner og byen Cartagena mindre enn 15 minutter med bil og 22 km fra Murcia flyplass, har derfor et bredt kultur-, gastronomisk- og sportstilbud innen rekkevidde.

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 286.856 GBP
  • Russiske rubel: 286.856 RUB
  • Sveitsiske Franc: 328.522 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.485.795 CNY
  • US Dollar: 346.525 USD
  • Svenske kroner: 3.613.312 SEK
  • Norske kroner : 3.439.699 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: A