09:00 - 17:00

Semi · Nybygg Alicante · Pilar de la Horadada

Ref: R-45968
134m2 <197m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygg: 134m2
Tomt: 197m2
Energisertifisering: Under utarbeidelse

Karakteristikk

Eget basseng
Solarium
Balcon
Hage
Terrasse
Sikkerhetsdør
Garderobeskap
Møbler
Parkering
Residens
Hvitevarer
Air-Conditioning

Beskrivelse

PAREADO NY NØKKEL I HÅNDEN!!! Ligger i et av de vakreste områdene på Costa Blanca, luksuriøs markedsføring av enfamilievillaer som ligger mellom Torre de la Horadada og Pilar de la Horadada, bare 300 meter fra stranden. Disse moderne villaene har 3 romslige soverom og 3 fullt utstyrte bad. I første etasje finner du et soverom med innebygd garderobe, et bad og en stor stue/spisestue koblet til et åpent kjøkken med utsikt over det private bassenget. Første etasje har to soverom med eget bad. Hovedsoverommet har et stort walk-in-garderobe installert med mange hyller, skuffer og garderober. Dette soverommet har også tilgang til en stor balkong med utsikt over hagen og bassenget. Utenfor har disse imponerende villaene en privat hage med veranda, privat parkering, en utendørs dusj og et privat basseng med en foss festet til en vakker steinmur. Det er også et romslig solarium på taket for å nyte den uhindrede utsikten over havet mens du nyter den spanske solen. Med en fantastisk beliggenhet som tilbyr 2500 soltimer i året, er denne boligen et helårsparadis. Den nærmeste stranden er Las Higuericas, som tilbyr mange restauranter for et hyggelig måltid eller en forfriskning med utsikt over Middelhavet. For lokale tjenester finner du Pilar de la Horadada kun 1 km unna, med to store kjøpesentre og flere prestisjefylte golfbaner i nærheten.

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 375.995 GBP
  • Russiske rubel: 39.317.076 RUB
  • Sveitsiske Franc: 469.201 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.257.366 CNY
  • US Dollar: 513.021 USD
  • Svenske kroner: 4.636.220 SEK
  • Norske kroner : 4.482.039 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse