09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Calpe

Ref: R-47193
321m2 <885m2 4 4 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 4
Baderom: 4
Bygg: 321m2
Tomt: 885m2
Energisertifisering: Under utarbeidelse

Karakteristikk

Heis
Garderobeskap
Oppbevaringsrom
Parkering
Residens
Eget basseng
Solarium
Garasje
Hage
Terrasse

Beskrivelse

EKSKLUSIV VILLA SOM SER PÅ HAVET En eiendom i en unik enklave med fantastisk utsikt over havet og den symbolske Peñón de Ifach nær byen Calpe. Det er en kampanje som ligger i Maryvilla Resort, valgt etter beliggenhet, orientering og havutsikt der hver villa har blitt spesielt designet og tilpasset denne tomten med et eksklusivt design og sin egen karakter, integrert i miljøet og designet for å nyte fra havutsikten og det godartede middelhavsklimaet. Komplekset har sin egen marina og en av de beste restaurantene i Calpe. Dette huset er fordelt på tre etasjer, noe som gjør det til et praktisk og funksjonelt hjem. I første etasje er det inngang med heis. Det er også en garasje for to biler, en bod og en ett-roms leilighet, stue-kjøkken og bad. I hovedetasjen, fra inngangen er det tilgang til gangen, hvor området for daglig bruk ligger foran og på venstre side. Her finner vi kjøkkenet helt åpent mot spisestuen og stuen, hvorfra det er direkte utgang til terrassen. Det er også et grilluttak direkte fra kjøkkenet. På høyre side får vi tilgang til nattområdet fordelt på 2 soverom. Hovedrommet har eget bad og omkledningsrom, og tilstøtende rom har også eget bad. I andre etasje finner vi hovedrommet med et individuelt bad, et omkledningsrom og en privat terrasse med fantastisk utsikt over havet. På terrassen er bassenget med et avslapningsområde for å nyte solen eller en middag på grillen, samt tilgang til hagen. Sted: Maryvilla, Costa de Calpe. Costa Blanca Nord. Tomt: 885 m2 Totalt m2 bygget: 321 m2 Totale hjelpekvadratmeter: 231 kvadratmeter Antall soverom: 4 Antall bad: 4 Status: Prosjekt

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 901.000 GBP
  • Russiske rubel: 88.642.076 RUB
  • Sveitsiske Franc: 1.105.262 CHF
  • Kinesiske yuan: 7.638.890 CNY
  • US Dollar: 1.199.284 USD
  • Svenske kroner: 10.839.560 SEK
  • Norske kroner : 10.832.670 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse