09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Benissa

Ref: R-28898
193m2 <1.596m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygg: 193m2
Tomt: 1.596m2
Energisertifisering: Under utarbeidelse

Karakteristikk

Garasje
Hage
Terrasse
Garderobeskap
Parkering
Residens
Eget basseng
Solarium

Beskrivelse

Ny eksklusiv boligutvikling ved kysten av Benissa En eiendom i en unik naturlig enklave, med fantastisk utsikt over havet og den ikoniske Rock of Ifach. Det er nær byene Benissa, Calpe og Moraira. Det er en utvikling som ligger i Racó de Galeno, valgt etter beliggenhet, orientering og havutsikt, der hver villa er designet spesielt tilpasset hver tomt med et eksklusivt design med sin egen karakter, integrert i omgivelsene og designet for å nyte sjøutsikten og det godartede middelhavsklimaet. Det er fordelt i en etasje på denne måten og gjør det til et praktisk og funksjonelt hus. Fra inngangen får du tilgang til foajeen, hvor du på høyre side finner nattområdet delt inn i 3 soverom. Hovedsoverommet som har et individuelt bad samt et omkledningsrom og de tilstøtende soverommene med felles bad. Gjestetoalett ligger også ved siden av entreen. På venstre område har vi tilgang til dagligområdet, hvor vi kan finne kjøkkenet helt åpent til spisestuen og stuen, hvorfra du har direkte tilgang til terrassen. Vi kan også finne vaskerommet på denne siden av huset. På terrassen finner vi bassenget med et avslappende område for å nyte solen eller en middag på grillen. Huset er omgitt av en stripe med hage og på baksiden er det en pergola med plass til to biler. Sted: Raco de Galeno, Benissa -kysten. Costa Blanca Nord. Kvm tomt: 1.596 kvm Totalt bygget kvm: 193 kvm Total ekstra kvm: 369 kvm Antall soverom: 3 Antall bad: 3 Status: Prosjekt * Det er en utvidet prosjektversjon. Be om mer informasjon

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 978.823 GBP
  • Russiske rubel: 978.823 RUB
  • Sveitsiske Franc: 1.194.275 CHF
  • Kinesiske yuan: 8.108.995 CNY
  • US Dollar: 1.194.275 USD
  • Svenske kroner: 12.064.075 SEK
  • Norske kroner : 11.734.945 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse