09:00 - 17:00

Bungalow · Nybygg Alicante · Finestrat · URBANIZACIONES

Ref: R-23302
190m2 <34m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygg: 190m2
Tomt: 34m2
Energisertifisering: Under utarbeidelse

Karakteristikk

Hage
Terrasse
Garderobeskap
Oppbevaringsrom
Felles svømmebasseng
Parkering
Residens
Treningsrom
Sauna

Beskrivelse

NYTT BOLIGKOMPLEKS I FINESTRAT MED HAVSIKT !!! Boligen har i sentrum en liten dal eller dal, og på hver side av denne dalen er det en blokk. Husene er orientert mot sjøen og sør, med store terrasser, rom som gir liv. I boligen kan du velge hus i første etasje med 3 duplex soverom med terrasse i første etasje og en hage i kjelleren (hvor det er en stor åpen plass som kan aktiveres for ekstra soverom), første etasje med 2 soverom med store terrasser eller planter 3 -roms penthouse med store private terrasser og solarium. Alle med fantastisk utsikt over havet og Benidorm -silhuetten. Kompleksets terrasserte struktur får terrassene til å forskyve nedstigningen til dalen med store vegger av syklopisk stein og klassisk mur. Naturstein. Som for tre tusen år siden. Og hver plattform bringer sin skjønnhet. Det høyeste med vannet, bassengene, utsiktspunktet og de sosiale møteområdene. Og blikket på havet, ovenfra, i riktig skala. De følgende terrassene gir vegetasjon og stier for å gå dem. For meditasjon, for en spasertur og for å snakke med naturen. Å være og se på. Benidorm og strendene ligger bare 3 km unna, med alle fritidsalternativene du kan ønske deg. Luksuriøse overflater, romslige rom og terrasser, romslige fellesarealer og utsikt over havet og Benidorm -silhuetten vil gjøre dette komplekset til en av referansene i området.

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 300.860 GBP
  • Russiske rubel: 300.860 RUB
  • Sveitsiske Franc: 351.295 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.449.195 CNY
  • US Dollar: 365.925 USD
  • Svenske kroner: 3.768.030 SEK
  • Norske kroner : 3.603.530 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse