San Pedro del Pinatar 3 soverom 2bad

Ref: R-64549
88m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygg: 88m2
Energisertifisering: Under utarbeidelse

Karakteristikk

Terrasse
Garderobeskap
Felles svømmebasseng
Parkering
Residens
Solarium

Beskrivelse


Fellesområdene nyter maksimal soleksponering mens bassenget er oppvarmet og har motstrømsmekanisme, slik at innbyggerne kan svømme fra april til november. Solcellepaneler sparer energi, noe som gjør komplekset til et mer bærekraftig alternativ.

 Beboere kan nyte boblebadet eller sole seg i bassengområdet omgitt av vegetasjon, designet for å sikre maksimal personvern, mens spesielle steineffektmaterialer garanterer den visuelle effekten av forbindelse med naturen.

 Boligene har tre soverom, to bad og et stort dagsområde med et romslig kjøkken og en stue / spisestue som fører videre til terrassen.

 Den utvendige skapveggen løper inn i selve bygningen, og skjuler grensen mellom innsiden og utsiden, noe som sikrer en utendørs opplevelse utendørs. Alle utvendige soner er atskilt fra hverandre med espalier for å gjøre disse områdene så private som mulig.

 Rommene er romslige og fulle av naturlig lys med et elegant preg, og gir komfort til hjemmene. Bygningsspesifikasjonene sikrer at materialene som brukes gir et naturlig utseende på finishene, i tillegg til varme trefunksjoner og teksturer som minner om naturen og i harmoni med miljøet.

 Soverommene er romslige og komfortable. To av dem leder ut på et lite innendørs terrasseområde som gir dem naturlig lys og holder kontakten med naturen.

 Hovedsoverommet, med bad og gjennomskinnelig gitter som også lar lyset komme gjennom fra terrassen. Badet er utstyrt med god lagringsplass og dusj med innebygd sittegruppe.

 Det tredje soverommet ligger mot hovedfasaden og er et flerbruksrom. Et sammenleggbart sengesystem gjør at det kan brukes som et soverom eller et multifunksjonsrom når sengen ikke brukes. Det er designet slik at en stor skyvedør kan brukes til å stenge dette rommet eller alternativt trekkes tilbake for å bli med dette rommet til stuen og øke størrelsen.

Boligene i øverste etasje har:

-Terrasse 

-Stortakterrasse med en aluminiumspergola i en mørk nyanse på taket.

- Sommerkjøkken komplett med vask og gassgrill, samt et område med kunstgress.

- Boligene vil også ha et område med boder eller boder i første etasje hvor du kan oppbevare sykler, og derfor ikke trenger å transporteres opp til øverste etasje.

 gi flatte terrebg

FELLESOMRÅDER

Storslått hageareal med kunstgress og rikelig grønt som jobber sammen for å sikre personvernet. Sitteområde med sklisikre porselenstein og gangområder med store betongplater. Svømmebasseng med fliser og klorrenseanlegg, strandområde, boblebad, foss og motstrømsmekanisme.

Varmtvannsbereder for bruk av basseng fra april til november, som drives av energi fra solcellepaneler. Vegger i bassengområdet med steindekorasjon. Dusjer i et avgrensningsområde med benk.

 Ligger i et urbant miljø fullt av tjenester du kan nå til fots, uten behov for kjøretøy: butikker, banker, kafeer, apotek, restauranter, medisinske sentre ...

Infrastrukturen som omgir komplekset er like viktig som hjemmene selv. 

 I tillegg er San Pedro del Pinatar rett ved kysten i flatt terreng, noe som gjør den ideell for rolig lange sykkelturer eller besøke nye steder på sykkel- kort vei til fjellene for de som liker litt bakketrening.

Eurovelo 8, også kjent som Middelhavsruten, går også gjennom kommunen der byene rundt  kan besøkes på sykkel langs hele Middelhavskysten.

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 192.442 GBP
  • Russiske rubel: 18.975.458 RUB
  • Sveitsiske Franc: 242.708 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.688.945 CNY
  • US Dollar: 261.470 USD
  • Svenske kroner: 2.282.280 SEK
  • Norske kroner : 2.261.838 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse
6