Nybygg rekkehus kort vei fra fra stranden i Torrevieja

Ref: R-22488
107m2 <20m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygg: 107m2
Tomt: 20m2
Energisertifisering: Under utarbeidelse

Karakteristikk

Hage
Terrasse
Garderobeskap
Felles svømmebasseng
Parkering
Residens
Solarium

Beskrivelse

Nybygg rekkehus kort vei fra stranden i Torrevieja
Nytt  innbydende prosjekt så vel som moderne og sofistikert, designet med nøye utvalgte materialer for å garantere lite vedlikehold, respekt for miljøet og i samsvar med den tekniske konstruksjons-koden til enhver tid.
Urbaniseringen består av 19 rekkehus  med 2,3 og 4 soverom, med romslige terrasser og et privat takterrasse , hvor du kan slappe av og nyte den fantastiske utsikten.
Store fellesarealer med aromatiske planter som  dekorerer komplekset og gjør det til et hyggelig og harmonisk sted med det privatlivet du ønsker. Med et evighetsbasseng for voksne og et annet for de minste, i tillegg til skyggelagte hvilesteder med fantastiske lys, en pergola av tre og utendørs treningsområde 

Et hyggelig og harmonisk boligkompleks å nyte året rundt, et hjem for å bo og dele.

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 221.919 GBP
  • Russiske rubel: 21.331.062 RUB
  • Sveitsiske Franc: 280.516 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.949.935 CNY
  • US Dollar: 305.159 USD
  • Svenske kroner: 2.630.000 SEK
  • Norske kroner : 2.553.677 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse
16