09:00 - 17:00

Nybygget villa - alt på en flate mulighet for takterrasse og basseng.

Ref: R-22725
90m2 <165m2 2 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 2
Bygg: 90m2
Tomt: 165m2
Energisertifisering: Under utarbeidelse

Karakteristikk

Hage
Terrasse
Garderobeskap
Parkering
Residens
Vann
Eget basseng
Solarium

Beskrivelse

Nybygget villa - alt på  en flate mulighet for  takterrasse og basseng.

Disse imponerende boligene har 2 og 3 soveromsmodeller alt etter behovene til hver enkelt.

Modellen med to soverom er over en etasje , mens modellen med 3 soverom har et stort hoved-soverom i annen etasje med eget bad og tilgang til en privat terrasse.

Hver eiendom har muligheten til å få sitt eget private basseng til glede for hele familien, i tillegg til egen  parkeringsplass i tomten for større sikkerhet.

Men kanskje den mest originale detalj av disse husene er de fremspringende takene som tilbyr en stor skyggelagt terrasse og som beskytter det samme området mot værelementene. DNoe som gjør at disse boligene skiller seg ut fra omgivelsene.

Villaene ligger kort vei til s
entrum av byen Benijófar, noe som betyr at alle tjenester, butikker og hoteller er bare en spasertur unna. Og hvis stranden er det du leter etter, ligger de beste strendene i Alicante, Guardamar, bare 10 minutter unna med bil med mer enn 11 km med hvite sanddyner og krystallklart vann.

Både Alicante og flyplassen ligger ca en halv time unna, så det er et stort utvalg av kultur, moro og gastronomi like i nærheten.
Kort vei til den norske skolen i Rojales, Ciudad Quesada

12 mnd levering, kun 3 ledige enheter - be om plantegning  pris og  ledige enheter

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 181.927 GBP
  • Russiske rubel: 18.219.586 RUB
  • Sveitsiske Franc: 229.806 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.609.275 CNY
  • US Dollar: 248.728 USD
  • Svenske kroner: 2.156.358 SEK
  • Norske kroner : 2.157.735 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse
16