Leiligheter med 2 og 3 soverom, 2 bad Punta Prima (La Ceñuela)

Ref: R-99571
87m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygg: 87m2
Energisertifisering: Under utarbeidelse

Karakteristikk

Terrasse
Sikkerhetsdør
Varmeanlegg
Heis
Garderobeskap
Oppbevaringsrom
Felles svømmebasseng
Hvitevarer

Beskrivelse

Punta Prima (La Ceñuela) noen få meter fra sjøen.

Leiligheter med 2 og 3 soverom, 2 bad med gulvvarme, installasjon av luftkondisjonering av kanaler, private terrasser, motoriserte persienner og mulighet for privat parkering med boder I tillegg inkluderer den to originale fellesbassenger utstyrt med hengekøyer, vannmassasjedyser og barneområde kombinert med et eksklusivt grøntområde til beboernes glede.

Leilighetene har et areal fra 77m2 til 88m2 med 3 soverom, 2 bad, en stue-kjøkken-spisestue på ca 30 m2, 2 terrasser på totalt 20m2.
Punta Prima er et boligområde bare 5 minutter fra Torrevieja og de beste strendene i Orihuela Costa, som du kan nyte det meste av året. Det er nesten perfekt ikke bare for de som velger å bo i Spania fast, men også for de som ønsker å tilbringe ferien. En mulighet til å nyte Middelhavskysten i sin beste versjon.

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 217.821 GBP
  • Russiske rubel: 21.673.853 RUB
  • Sveitsiske Franc: 276.675 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.928.030 CNY
  • US Dollar: 298.299 USD
  • Svenske kroner: 2.594.319 SEK
  • Norske kroner : 2.566.703 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse
16