Strandeiendommer i grønne omgivelser med bassenger, store parker og gangstier.

Ref: R-27804
75m2 2 1 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 1
Bygg: 75m2
Energisertifisering: Under utarbeidelse

Karakteristikk

Garasje
Hage
Terrasse
Sikkerhetsdør
Varmeanlegg
Garderobeskap
Felles svømmebasseng
Residens
Air-Conditioning
Jacuzzi
Treningsrom
Spillerom
Vann
Sauna

Beskrivelse

Strandeiendommer i miljøvennlige omgivelser med store parker og gangstier. Boligen har leiligheter med 2 og 3 soverom med klimaanlegg og gulvvarme på badene. Privat hage og store verandaer i første etasje; lyse terrasser og storslått solarium i første etasje. Alle med parkeringsplass. Leilighetene med 2 soverom, 1-2 bad i 1. etasje har et areal på 75m2 med en åpen stue-kjøkken-spisestue på 27,50m2, en terrasse fra 18m2 til 23m2 med utsikt over hagen og bassenget .Beliggende ved siden av Playa Flamenca, kjøpesentre og koblet til motorveien AP-7, i Residencial, kan du bo nær sjøen i et idyllisk miljø, preget av åpne områder, natur og arkitektonisk harmoni som eksisterer sammen for å tilby deg en bærekraftig og sunn livsstil. Som om det var en sentral europeisk by, tilbyr Residencial deg store parker, gågater og sykkelstier. Dens design inkluderer fasader med planter, store blomsterpotter, steinporticos som fullfører en naturskjønn tur full av innfødt flora som blomstrer i et landskap der det ikke er mangel på innsjø, fontener, svømmebasseng med integrert avslappende salongområde, boblebad og barnas lekeplass. Det innglassede treningsstudioet med panoramautsikt over innsjøen, trimrommet og den finske badstuen fullfører tilbudet. Det er et miljøansvarlig prosjekt som søker effektivitet, sett fra et økonomisk og miljømessig synspunkt. Ledbelysning, miljøeffektive kraner, vanntett i de grønne områdene er noen av funksjonene som prosjektet inneholder. Leveringsfase 1: juli 2020 og september 2020 Leveringsfase 2: juli 2021, august 2021, september 2021 Priser fra 185.000 euro til 225.000 euro .

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 164.646 GBP
  • Russiske rubel: 16.471.734 RUB
  • Sveitsiske Franc: 199.245 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.452.232 CNY
  • US Dollar: 224.276 USD
  • Svenske kroner: 1.874.143 SEK
  • Norske kroner : 1.907.998 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse
6