09:00 - 17:00

Riomar VI, koselig firemannsbolig / rekkehus med 2 soverom, nær strendene i området.

Ref: 4-B-Z994
Nylansert
80m2 <50m2 2 2 Felles basseng

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 2
Bygget: 80m2
Tomt: 50m2
Type kjøkken: Åpen amerikansk kjøkkenløsning
Integrerte garderobeskap: 2
Energisertifisering: E
Byggeår: 2000
Solretning : Sør
Sameiekostnader: 545 €
IBI: 520 €

Karakteristikk

Lys
Felles basseng
Åpen utsikt
Kyst
Møblert
Bod
Vaskerom
Innglasset terrasse
Takterrasse
Markise
Hjørne
Klimaanlegg
Hage

Beskrivelse

¡Velkommen til ditt fremtidige Spaniahjem! Vi presenterer dette sjarmerende hjørnerekkehuset - del av firemannsbolig av typen *Quad*, med to etasjer forbundet med en intern trapp, som ligger i Mil Palmeras, El Pilar de la Horadada, et sted kjent for sine vakre strender, typisk for en spansk badeby. Når du kommer inn, vil du bli møtt av en innbydende L-formet flislagt hage, ideell for å nyte utendørs med familie og venner. Plassen er veldig godt vedlikeholdt, med en markise som gir skygge, og det er også et praktisk oppbevaringsrom for sykler og andre gjenstander.

Eiendommen har en vakker innglasset terrasse, perfekt for å slappe av og nyte året rundt. Terrassen gir tilgang til en romslig og lys stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning og fullt utstyrt kjøkken med elektriske apparater. I første etasje er det også et bad med dusj for gjester og et praktisk oppbevaringsrom.

I øverste etasje er det to soverom og et komplett bad, samt terrasse med uhindret utsikt, ideelt for soling og for å nyte roen i området. Også i denne etasjen er det en annen bod for ekstra bekvemmelighet. ¡Eiendommen selges møblert og klar til å flytte inn i!

Eiendommen ligger i Riomar VI Urbanization, som har et vakkert felles svømmebasseng omgitt av grønne områder, det perfekte stedet å nyte på varme sommerdager. I tillegg er området utmerket, med enkel parkering, og det er nær stranden og alle nødvendige tjenester for et komfortabelt liv.

¡Ikke gå glipp av muligheten til å bli kjent med denne sjarmerende eiendommen! Kontakt oss for å avtale en visning og oppdage alt dette rekkehuset har å tilby, samt de fantastiske omgivelsene, ¡vi er sikre på at du vil elske det!

Beliggenhet

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 145.877 GBP
  • Russiske rubel: 145.877 RUB
  • Sveitsiske Franc: 164.185 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.349.653 CNY
  • US Dollar: 189.438 USD
  • Svenske kroner: 2.003.313 SEK
  • Norske kroner : 2.068.413 NOK

Suma/IBI

520 €

545 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15