09:00 - 17:00

Sol Park, sjarmerende bungalow i moderne stil i første etasje, inkludert egen parkeringsplass i kjelleren.

Ref: 4-B-Z984
80m2 <74m2 2 2 Felles basseng Privat

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 2
Bygget: 80m2
Tomt: 74m2
Type kjøkken: Åpen amerikansk kjøkkenløsning
Integrerte garderobeskap: 3
Energisertifisering: C
Byggeår: 2018
Solretning : Øst
Sameiekostnader: 600 €
IBI: 222 €

Karakteristikk

Hage
Lys
Kjøpesentre
Felles basseng
Skoler
Sykehus
Bussholdeplass
Lekeplass
Drikkevannsfilter
Utvendig belysning
Møblert
Gulvvarme
Downlights
Sikkerhetsdør
Integrert klimaanlegg

Beskrivelse

!Unik mulighet til å kjøpe denne bungalowen i første etasje i det eksklusive boligkomplekset Sol Park, i Aguas Nuevas, Torrevieja! 

Sjarmerende,moderne bungalowleilighet ideell for den som leter etter komfort og stil og en "ny" bolig som er klar til å flytte inn umiddelbart. Den enetasjes designen tilbyr uovertruffen komfort, med en sjarmerende hage og en overbygd veranda som også fungerer som en terrasse, perfekt for å nyte frokoster utendørs hele året, med uhindret utsikt til  parken.

Når du kommer inn i boligen, blir du møtt av en romslig og lys stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning i amerikansk stil, fullt utstyrt med moderne hvitevarer. Boligen har 2 soverom, ett av dem med eget bad, og et annet bad for besøkende. Fra kjøkkenet har du direkte utgang til en uteplass på baksiden som har forbindelse til fellesområdene i komplekset, hvor du kan nyte to svømmebassenger, velholdte hager og en lekeplass for barn, alt til eksklusiv bruk for beboerne.

Med øst- og vestorientering sørger denne eiendommen for naturlig lys og sol hele året. Videre er den utstyrt med kanalisert klimaanlegg i hele huset, balansert ventilasjon, gulvvarme på begge badene og et vannfiltreringssystem i hele huset.
Den selges møblert og inkludert egen parkeringsplass i kjellerkomplekset under   boligkomplekset

Området Aguas Nuevas tilbyr alle typer tjenester, som sykehus, skoler, kjøpesentre, supermarkeder, apotek, banker, restauranter, vannpark, kommunalt offentlig svømmebasseng, sportspaviljong, kommunal fotballbane, 
Ikke gå glipp av muligheten til å bo i et privilegert miljø, omgitt av fasiliteter og med en uslåelig beliggenhet, kom og oppdag ditt nye hjem i Sol Park! ¡Kontakt oss i dag for å avtale en avtale!

Beliggenhet

Plantegning

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 196.777 GBP
  • Russiske rubel: 196.777 RUB
  • Sveitsiske Franc: 220.759 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.819.065 CNY
  • US Dollar: 259.182 USD
  • Svenske kroner: 2.664.313 SEK
  • Norske kroner : 2.745.858 NOK

Suma/IBI

222 €

600 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: C
15