09:00 - 17:00

Bungalow · Nybygg Alicante · Finestrat · Sector 13

Ref: R-45518
185m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 185m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Utsikt til havet
Useable Build Space: 86 Msq.
Terrace: 98 Msq.
Beach: 2600 Meters
Felles basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Golf / Golf Resort Property
Near Schools
Near Commercial Center
Double Bedrooms: 3
Near Trees
Location: Coastal, Mountain, Urbanisation

Beskrivelse

NYBYGG BOLIGKOMPLEKS I FINESTRAT Nybygget luksuriøst boligkompleks med bungalower i Finestrat. Komplekset ligger på den nye golfbanen Puig Campana og har spektakulær utsikt over Benidorms silhuett og Middelhavet. Dette komplekset, som består av 32 bungalower med 3 soverom og 2 bad, er bygget med kvalitetsmaterialer og maksimal oppmerksomhet på detaljer. Bungalower i 1. etasje med privat hage og bungalower i toppetasjen med privat solarium. Eiendommene har tilgang til et stort svømmebasseng og nyter en av de beste beliggenhetene på Costa Blanca. Det er en stor mulighet og et privilegium å kunne leve med dette miljøet av golf og strand, nær alle fasiliteter for alle tjenester som anses som et av de beste stedene å investere. Bolig beliggende på golfbanen, nær fornøyelsesparker, et stort kjøpesenter og noen få minutter fra strendene i Benidorm. Finestrat ligger i Marina Baixa-regionen på Costa Blanca, nær nabolandet Benidorm og ca. 40 kilometer fra byen Alicante og den internasjonale flyplassen. Landsbyen ligger i fjellsiden av Puig Campana og tilbyr vakker utsikt over fjellene, kysten og Middelhavet.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 295.389 GBP
  • Russiske rubel: 295.389 RUB
  • Sveitsiske Franc: 333.960 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.661.296 CNY
  • US Dollar: 367.529 USD
  • Svenske kroner: 4.024.080 SEK
  • Norske kroner : 4.058.925 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B