09:00 - 17:00

Rekkehus · Nybygg MURCIA · Torre Pacheco · Roldán

Ref: R-21653
68m2 <165m2 2 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 2
Bygget: 68m2
Tomt: 165m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Privat basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Double Bedrooms: 2
Number of Parking Spaces: 1
Near Golf / Golf Resort Property
Near Schools
Near Trees
Useable Build Space: 60 Msq.
Location: Rural, Urbanisation
Terrace: 15 Msq.
Beach: 15000 Meters
Hage

Beskrivelse

NYTT BOLIG PÅ ROLDÁN MED PRIVAT BASSENG OG SOLARIUM !!! Perfekt utformede tomannsboliger nye flotte villaer med 2, 3 eller 4 soverom og med tomter fra 165 til 229 m2. Disse villaene er designet med omhu for å gi det perfekte individuelle private, moderne boareal, med et hvelvet kjøkkenhimling med skjult vindu, doble glassdører i full glass som åpnes direkte til en stor terrasse med privat svømmebasseng, lukkede hager med parkering utenfor veien. Perfekt beliggenhet ... Disse villaene ligger bare et par minutters gange fra sentrum av Roldan, en livlig og travel spansk markedsby med et stort utvalg av supermarkeder, barer, restauranter og banker. Perfekt for fritid… Miles og miles av områder å utforske i Roldan - det er ideelt for golfere, da "Terraza's de la Torre" og "La Torre Golf Resort" er rett utenfor døren. Yoga, Pilates, 2 treningssentre og "campo futbol" er alle i sentrum. Bare 15 minutter fra Mar Menor-strendene og 15 minutter fra den nye internasjonale Murcia-flyplassen. “SUN HELE DAGEN” med de sjenerøse terrassene og et stort solarium på taket å slappe av på - her har du også muligheter for et sommerkjøkken eller til og med et boblebad!

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 213.732 GBP
  • Russiske rubel: 213.732 RUB
  • Sveitsiske Franc: 244.101 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.953.209 CNY
  • US Dollar: 270.221 USD
  • Svenske kroner: 2.880.674 SEK
  • Norske kroner : 2.924.165 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B